Во металната индустрија, имаме се што сакате, едношалтерски услуги за складирање и обработка.

Побарајте нарачка

Добредојдовте во нашата компанија

За нас

Wanlutong Metal Material Co., Ltd. е еден од најраните национални професионални производители на метали основани во Кина.По многу години добронамерно управување, компанијата е индустриска метална холдинг компанија од големи размери која интегрира индустрија за алуминиум и легури на алуминиум, индустрија за бакар и бакарни легури, цинк, олово, калај, челик, не'рѓосувачки челик и друга логистика на металната индустрија.Компанијата има воспоставено обемни односи деловна соработка со 142 земји и региони ширум светот, давајќи важен придонес во реформите и отворањето на Кина и индустрискиот развој на новата ера.

 • лвдаи
 • lvxingcai
 • тонгси-1
 • лвјуан
 • тонгдаи
 • лвбан
 • lvxian
 • фенбуту-1

СИМНЕТЕ ОВДЕ

.

 • Бакарната фолија има широк опсег на примени поради својата единствена комбинација на својства, вклучувајќи електрична спроводливост, податливост и отпорност на корозија.Еве неколку вообичаени области каде што се користи бакарна фолија: Електроника и електрична индустрија: Плочи со печатени кола (PCB): Бакарни фолии...
 • Месинг ингот е легура која обично се состои од бакар (Cu) и цинк (Zn).Поради одличните механички својства и отпорноста на корозија, месинг наоѓа разновидна примена во различни области.Еве некои основни области на примена на месинг инготи: Машинско инженерство: Месинг инготите се широко...
 • Бакарните ленти стојат како клучна компонента во светот на металургијата, почитувани поради нивната исклучителна спроводливост, податливост и безброј примени во индустриите.Оваа статија навлегува во сложеноста на бакарните ленти, истражувајќи ги нивните производни процеси, уникатните карактеристики...
 • Алуминиумската фолија, која е основна и во домаќинствата и во индустриите, се слави по својата разноврсност, флексибилност и бројни апликации.Оваа статија ја истражува повеќеслојната природа на алуминиумската фолија, расветлувајќи ги нејзините разновидни намени, вродените придобивки и размислувањата за еколошката вредност...
WhatsApp онлајн разговор!