Në industrinë e metaleve, ne kemi gjithçka që dëshironi, shërbime magazinimi dhe përpunimi me një ndalesë.

Kërkoni një porosi

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth Nesh

Wanlutong Metal Material Co., Ltd. është një nga prodhuesit më të hershëm kombëtarë profesionistë të metaleve, i themeluar në Kinë.Pas shumë vitesh menaxhimi me mirëbesim, kompania është një kompani mbajtëse metalike industriale në shkallë të gjerë që integron industrinë e aluminit dhe lidhjeve të aluminit, industrinë e bakrit dhe lidhjeve të bakrit, zinkun, plumbin, kallajin, çelikun, çelikun inox dhe logjistikën e industrisë së tjera të metaleve.Kompania ka krijuar marrëdhënie të gjera bashkëpunimi biznesi me 142 vende dhe rajone në mbarë botën, duke dhënë një kontribut të rëndësishëm në reformën dhe hapjen e Kinës dhe zhvillimin industrial të epokës së re.

 • lvdai
 • lvxingcai
 • tongsi-1
 • lvjuan
 • tongdai
 • lvban
 • lvxian
 • fenbutu-1

SHKARKONI KËTU

.

 • 27/05 24

  Letër alumini

  Zbulimi i mundësive të pafundme të fletës së aluminit: Nga elementi kryesor i kuzhinës në inxhinieri Folja e aluminit Marvel, një artikull i kudogjendur shtëpiake, kapërcen origjinën e tij modeste për t'u bërë një mjet i domosdoshëm në një mori aplikimesh.Në këtë artikull, ne gërmojmë në botën e shumëanshme të aluminit...
 • 27/05 24

  Shufra alumini

  Eksplorimi i forcës dhe shkathtësisë së shufrave të aluminit Shufrat e aluminit, të hollë por të fortë, qëndrojnë si elementë të fortë të inxhinierisë moderne, duke ofruar një mori aplikimesh nëpër industri në mbarë botën.Në këtë artikull, ne nisim një udhëtim për të zbuluar cilësitë e jashtëzakonshme dhe përdorimet e ndryshme të një...
 • Shirit bronzi alumini: Vetitë, aplikimet dhe procesi i prodhimit Shiriti i bronzit të aluminit është një formë e specializuar e aliazhit të bronzit të aluminit që prodhohet në fletë të holla e të sheshta për aplikime të veçanta industriale.Në këtë artikull, ne eksplorojmë vetitë, aplikacionet dhe prodhimin...
 • 24/05 24

  Bronz alumini

  Bronzi i aluminit: Përbërja, vetitë dhe aplikimet Bronzi i aluminit është një lloj aliazhi bronzi i përbërë kryesisht nga bakri, me aluminin si elementin kryesor lidhës.Në këtë artikull, ne shqyrtojmë përbërjen, vetitë dhe aplikimet e bronzit të aluminit në industri të ndryshme....
WhatsApp Online Chat!