Kawat las aluminium - Bahan Logam Cina Wanlutong

Kawat las aluminium


  • rentang harga FOB: 1000-4000
  • Kapasitas suplai: langkung ti 5000T
  • Tina jumlahna: langkung ti 1T
  • Waktos pangiriman: 3-45 dinten
  • Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen
  • jéntré produk

    Tags produk

    Barang
    kawat alumunium
    standar GB / T 3190-2008 JIS H4040: 2006 JIS H4001: 2006 ASTM B221M: 2006 ASTM B209M: 2006 ISO 209: 2007 (E) EN 573-3: 2003 jsb.
    bahan 1A93,1A97,1070A, 1060,1050A, 1035,1200,8A06,4145 
    Ukuranna Kandel : 0.1-200mm, atanapi sakumaha diwajibkeun Lebar : 0.1-2000mm, atanapi sakumaha diperyogikeunUkuran tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan
    beungeut ngagiling, embossed, coated
    aplikasi Las
    ékspor ka C hina, Mongolia, Koréa Kalér, Koréa Kidul, Jepang Pilipina, Vietnam, Laos, Kamboja, Myanmar, Thailand, Malaysia, Brunei, Singapura, Indonésia, Nepal, Bhutan, Bangladés, India, Pakistan, Sri Lanka, Maladéwa, Kazakhstan, Kirgistan Stan, Tajikistan, Uzbekistan, Turkménistan, Afganistan, Irak, Iran, Syria, Yordania, Libanon, Israel, Paléstina, Saudi Arabia, Turki, Siprus, Finlandia, Swédia, Norwegia, Islandia, Kapuloan Faroe, Dénmark (Dan), Inggris Raya, Irlandia, Belanda, Bélgia, Luksemburg, Perancis, Monako, Romania, Bulgaria, Sérbia, Makédonia, Albania, Yunani, Slovenia, Kroasia, jst.
    paket Bungkusan ékspor airworthy standar: palét kai kalayan panyalindungan plastik atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan
    Istilah harga EXW, FOB, CIF, CFR, CNF, jsb.
    Pamayaran L / C, T / T, Western Union, jsb.
    Sértipikat ISO9001 & GS & ROHS & FDA & TUV & ISO & GL & BV, jsb.

    Aluminium-las-kawat-1

    Aluminium-kawat-6

    Aluminium-kawat-1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!